nlenfrdeites
joomla templates top joomla templates template joomla

Zeilklipper Gouwzee - tot 50p

Artikelindex

Gouwzee onder zeil

Zeilen op de Gouwzee staat voor zeilen en genieten. Een robuust schip, zeilen en het water maken zeilen op de Gouwzee tot een feest.

In 1907 werd op de werf Vooruitgang van de familie Boot in Gouwsluis de klipper Johannes te water gelaten. De eerste eigenaar was de heer van Delft. Omdat de werf per abuis het schip groter had gebouwd als besteld heeft van Delft 600 gulden teruggekregen van de aankoopprijs. Dit omdat de tuigage ergens anders was besteld en nu niet meer passend was.

De Gouwzee is een robuust en comfortabel zeilschip. Aan dek vind u meer als voldoende ruimte. Zowel in de ruime zitkuip als ook op het grote zonnedek. Benedendeks is de Gouwzee ruim opgezet. Hier vindt u de tien slaaphutten voor in totaal 29 personen, drie douches, drie toiletten en het ruime dagverblijf met professioneel ingerichte halfopen keuken.

Dit schip is geschikt voor dagtochten m/z catering voor maximaal 27 personen.

Samenwerken om het zeil op te ruimenHet interieur is verwarmd en de kombuis uitgerust met warm/koud stromend water en koelkast. Marifoon en gps navigator zijn standaard aanwezig.

Uw zeilcharter naar eigen wens of het nu een verjaardag of een zeildag met zakenrelaties, familie of vrienden is. Uw zeiltocht wordt bij ons aan boord altijd een succes!