nlenfrdeites
joomla templates top joomla templates template joomla

JasperJ Watersport bezit geen eigen schepen. Dit zorgt er voor dat er meer mogelijkheden voor u zijn!

Met veel schepen varen we vanuit Monnickendam, maar Huizen, Muiden, Utrecht, Vinkeveen en diverse andere plaatsen zijn ook mogelijk. Hieronder een aantal van de veel door ons gebruikte schepen. Ieder met hun eigen verhaal en uitstraling. Er zit altijd iets voor u bij!

Lemsteraak Zeebeer - tot 11p

Lemsteraak Zeebeer onder zeilDe Zeebeer is een Lemsteraak gebouwd volgens dezelfde gracieuze lijnen als het koninklijke jacht De Groene Draeck.
Het ontwerp van de Lemsteraak is gebaseerd op de traditionele Hollandse platbodem, die in het begin van deze eeuw als vissersboot werd gebruikt.

Hasselteraak Ebenhaezer - tot 10p

De Ebenhaezer is het ideale en gezellige schip voor vrienden-, team- of familie uitjes. Deze knusse aak ademt de oude sfeer uit de dagen dat het nog een vrachtschip was. Eenvoudig en doeltreffend. U kunt met dit schip zeilen op het Gooimeer, naar Almere, Pampus of diverse eilanden.

Klipper Vrijheid - tot 33p

De Vrijheid is het ideale en gezellige schip voor vrienden-, team- of familie uitjes. De mooie functionele zeilklipper is van alle comfort voorzien en je kunt er heerlijk mee zeilen op het IJsselmeer, Markermeer, in Friesland of op de Waddenzee. U kunt met dit schip één of meerdaagse zeiltochten houden.

Statenjacht de Utrecht - tot 27p

Statenjacht de Utrecht onder zeil bij het paard van Marken

Het Statenjacht De Utrecht heeft een bijzondere geschiedenis. Statenjachten werden in de periode van ca. 1650 tot 1850 gebruikt voor het vervoer van belangrijke personen.  Deze zeilschepen waren dan ook, volgens de destijds geldende normen, van alle gemakken voorzien.

Lounge praam - tot 12p

Op de Lounge praam is het mogelijk om korte dagtochten te doen in en om Amsterdam Het is een ideale boot voor de grachten van Amsterdam. En bijzonder en uniek, de praam zeilt op het IJ, de Amstel en het Nieuwe Meer. Op de Lounge praam kan je varen met 2 – 12 personen. Je gebruikt de wind en handkracht om samen deze boot te zeilen.

Zilt Magazine

Zilt Magazine

Zeilboeken

Buienradar