nlenfrdeites
joomla templates top joomla templates template joomla

Teambuilding

Leren samenwerken

De neuzen dezelfde kant op of even buiten de bekende omgeving stappen.
Communicatie, organisatie, planning en dus samenwerken. Echt samenwerken door goed naar elkaar te luisteren.

Een traditioneel zeilschip leent zich zeer goed voor professionele teambuilding. Het biedt je team een nieuwe omgeving met vele uitdagingen. Doordat deze schepen in oude staat zijn hersteld, worden de meeste manoeuvres net als vroeger met de hand uitgevoerd. Iedere hand telt dus mee. Alleen met effectieve communicatie en intensieve samenwerking blijft het schip in beweging. Hoe beter het team op elkaar ingespeeld raakt, hoe sneller het schip zeilt. De voortgang is bij iedere manoeuvre merkbaar en de voldoening die dat geeft ook!
Dat maakt de dag leuk en leerzaam!

Het team wordt verantwoordelijk voor het voor het varen van een zeilschip. Dus sturen, zeilen hijsen en navigeren. Tijdens het varen van het schip zullen we de manoeuvres voor bespreken en deze in een bepaalde rolverdeling uitvoeren. Wat hier heel sterk in naar voren zal komen zijn communicatie, vertrouwen en motiverend aansturen van mensen. Na de manoeuvre zullen we deze kort nabespreken en eventueel in een andere rolverdeling herhalen.

Teamleden leren waar ze goed in zijn en wat zij als team moeten verbeteren om beter te presteren. Op deze manier leert iedereen het schip varen, elkaar te vertrouwen en samen te werken. Nuttig en leuk tegelijk!

Voor kleine groepen (2-8 personen) maken wij graag gebruik van de Zeebeer. Voor grotere groepen (tot 33 personen) is de Vrijheid zeer geschikt.

Stuur een mail of vraag een offerte voor meer informatie en beschikbaarheid.

Dus wanneer stappen jullie in hetzelfde schuitje?